Apesal

♥ Followers ♥

Pengumuman Pemenang Contest

Assalamualaikum semua, pertama sekali nak mintak maaf sesangat sebab lambat nak umumkan pemenang due to kesibukan melampau lampau dengan praktikalnya, dengan exam nya dan dengan lappy buat hal. Ohhhmaiii..sabar jelah  -.-"
Ok tanpa berlengah lagi saya akan umumkan pemenang tempat ketiga bagi contest ini ialah,

Karimah Zulkafali


"Ya Allah, Aku mohon jangan Engkau pisahkan aku dan Nur Fatin Fatihah binti Ismail. Aku mohon. Dialah kawan, teman, rakan dan sahabat yang betul'betul ikhlas bersahabat denganku ya Allah. Dialah penemanku tika aku menangis kegembiraan mahupun tika aku menangis kesedihan.

Aku bukanlah seorang sahabat yang baik. Tapi InShaaAllah aku cuba yang terbaik untuk bersama'samamu mencari redha Allah InShaaAllah.

Doakan kami bersama selalu hingga Syurga Allah. Ameen!

#SahabatSampaiSyurga"

Tempat kedua:



Dari kiri :
Aku, Syafiqa Adlina dan Amiratul Hajar.

5 tahun kami bersama. Setiap kegembiraan dan kesedihan dikongsi bersama. Kini, kami terpaksa berpisah untuk menuntut ilmu di bumi Allah ini. Ku mohon kepadaMu Ya Allah, janganlah Kau pisahkan hati-hati kami. Kuatkanlah hati kami untuk terus menjalani kehidupan kami. Amin 

Tempat pertama:

Dia  : Weyh , kau tengah buatpe tuh ? Orang dah ready nak take our picture tau !
Aku : Ishhhhh kejap lahh . Aku nak delete dulu gambar yang kau ambik tadi . 
Dia  : Iye ? Pandai pulak kau guna DSLR nihh . Sejak bila ?
Aku : Alah , buat-buat pandai je lah . Unpaid photographer kita tu mesti nak amek gambar kita candid kan . 
Dia  : Haah lah . Brilliant jugak idea kau tuh . Tapi kannnnnn . Mana kura-kura ?
Aku : Apa yang kura-kura nya ? Makan kerepek pulak kau . 
Dia  : Kerepek mepek . Cepatlahh ! Alah delete gambar pun tak pandai ke ?
Unpaid photographer : One .....
Aku : Ehh cepat-cepat . Senyum-senyum !
Dia  : Aku dah lama ready , kau je yang lambat . Huh .
Unpaid photographer : Two .....
Aku : Bisinglah kau nihhh . Tu dah kiraan two dah tuhh . Senyum !
Unpaid photographer : Threeee . Smileeeeeeeee !

Untuk pemenang ni, saya tak bole nak copy semua ayat-ayat dia sebab karangan dia melampau-lampau panjang. hihi. Kalau nak baca banyak lg boleh terjah ke blog hazlin okeh.

Tahniah kepada semua pemenang nanti saya akan contact ngn awak bertiga untuk bagi hadiah dan bagi yang tak menang, jangan sedih-sedih naa, cuba lagi lain kali.
Bagi pemenang-pemenang contest anda dikehendaki beri nama anda,url blog dan no.tel anda di fanpage Blog single is better yerr untuk memudahkan saya nak contact awak semua nanti.

Terima kasih sebab sudi join contest ni & thanks for reading! :)

1 00 orang suka komen:

Karimah Zulkafali said...

Alhamdulillah. Done PM you :D