Apesal

♥ Followers ♥

Thank you Nuffnang: Iklan dan duit masuk lagi


I'm so happy hari ni bila bukak akaun Nuffnang nampak ada iklan baru muncul, syukur alhamdulillah and thanks to Nuffnang jugak. Boleh buat duit raya ni..hehe.Dah lama la jugak tak dapat CPUV yang banyak mcm ni sebab jarang-jarang update blog kan. So, harap pasni Nuffnang murah hati untuk tambah lagi banyak-banyak iklan dekat blog ni. Please Nuffnang..please..*wink ^___^

Bagi sesapa yang ada blog tapi tak join Nuffnang, korang memang rugi besar lahh..so, cepat-cepat join Nuffnang kalau nak dapat side income yang lumayan, bukannya susah pun nak join. Korang google je belambak blog yang buat tutorial pasal cara nak join Nuffnang. Bak kata pepatah nak seribu daya, tak hendak seribu dalih. It's your choice beb sama ada nak nak buat duit ataupun malas nak buat duit dengan cara semudah ni. Itu saja untuk hari ni, selamat berbuka puasa dan selamat hari raya dari saya untuk awak-awak semua. =D

Ni khas untuk Nuffnang..









4 00 orang suka komen:

Cik Mimie said...

Alhamdulillah, rezeki Ramadhan :)

Cikdelima merah said...

Tahniah..rezeki nak raya tuh

single is better said...

Alhamdulillah, syukur..:D

Maestro Amad said...

Berapa banyak dapat? gitau lew =p