Apesal

♥ Followers ♥

Majlis Iftar Semester 6 Diploma Kejururawatan Basik 1/2012 KSKB SAS

#Throwback 14 Julai 2014 yang lalu telah diadakan satu majlis berbuka puasa bagi basik 1/2012. Meriah jugak majlisnya walaupun hanya disertai oleh batch kami dan juga pengajar penyelaras kami iaitu, Puan Rohana.
Iftar kali ni merupakan iftar batch kami untuk kali yang ke-2 dan merupakan iftar yang terakhir sebelum kami semua menamatkan pengajian kami di sini sebagai jururawat pelatih. Huu sedih la pulok nak tinggalkan kawan-kawan ni..sob sob..


dah lama tak makan nasik dalam talam ni pastu share reramai ngan kawan-kawan, lauk yang tak sedap pun boleh jadi sedap..:)
 
excited nampak makanan dalam talam tu..





 genggggg...:D
basik 1/2012 diploma kejururawatan




roomate saya :)



gadis talam..:p




Akhir kata selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Doakan kami semua supaya dapat menjadi staff nurse yang berjaya kelak..

1 00 orang suka komen:

Cik Itah@RRP said...

salam. bestnya iftar :)