Apesal

♥ Followers ♥

Oppa Gangnam Style lagu pasal posisi seks??

Assalamualaikum..mungkin entry pasal  Oppa Gangnam Style ni agak terlewat sikit tapi aku tetap nak wat jugak entry pasal ni..kih3..OGS ni dah jadi fenomena dah kat Malaysia ni.Tiap-tiap hari aku online FB,Twitter semua wajib akan ada manusia buat status pasal opah ganyang setai ni opss  Oppa Gangnam Style. First time nampak kat Youtube aku just ignore je video tu. Tapi bila masing-masing asyik bercakap pasal OGS ni aku pun jadi teringin nak tengok video tu. First time tengokkk..okeh fine, best jugak.

Apa yang menarik pasal  Oppa Gangnam Style ni?? menarik sebab tarian kuda yang ntah apa-apa tu. Tapi kadang-kadang lawak jugak bila tengok.

Eh jap2..ade orang tweet pasal OGS dan aku meng'copy' ayat tersebut yang mengatakan lagu tu sebenarnya lagu pasal posisi seks..@.@
 Astagfirullahalazim...(mengucap 3x).terkejut gue baca post tersebut. Nasib la baru tengok sekali je video tu. Lepas ni taknak tengok dah.


"Oppa Gangnam Style" yang hampa dok suka layan sangat tu rupanya lagu pasai posisi seks ... astagfirullahalazim" - ustaz hadi uitm kedah -

7 00 orang suka komen:

mikeyvio said...

rasanya ada slh fhm la...oppa gangnam style 2 sbnrnya m'ceritakan psal gya khdupan org korea kt gangnam. dia snggup b'jmat smata2 nk b'joli. cer tgk vid dia yg mla2 2. ada scene cm pntai tp sbnrnya tman mainan ja pon. :)

single is better said...

owh yeke..btw sy pn taktau sbb xambik tau sgt psal diorg ni..1st time post status psl oppa ni kt twitter,ada sorg mmbe wat status psal mnde ni,then sy juz copy je..im sorry if i make a mistake guys..:)

FIZU-HITORI said...

bkn crita psal posisi seks laa.. jnis tarian tu mcm posisi seks.. tp tgk mcm tak je pn.. >.<
hmm wehh student UiTM Merbok ke ? :O

single is better said...

tak laa..knapa?

FIZU-HITORI said...

oo... takde laa.. ade tulis "ustaz hadi uitm kedah" tu.. igt kn stdy kt uitm tu..sy student situ.. :)

nienaryonie said...

x faham tgk Oppa ni.

single is better said...

Fizu-hitori:owhh yeke..tp sy ramai kwn yg stdy kt situ..:)

nienaryonie: xpyh faham pn xpe..oppa ni bknnya penting sgt pn..=D