Apesal

♥ Followers ♥

Cek dari Nuffnang

Assalamualaikum semua,


First of all I wanna say Thank you to Nuffnang for the continues my support and funding my passion in blogging ;) *omputih la pulak kan.hewhew
and tak lupa jugak kat abg posmen yang bertungkus lumus hantar surat cinta dari Nuffnang kat I tadi. Tanpa abg posmen tak mungkin I dpt cek yang bermakna ni.~
Surat ni la surat yg paling ditunggu-tunggu dan surat lagi penting dari surat yg KSKB hantar yang isinya merupakan result final I.


maaf di atas ke'blur'an gambar




Alhamdulillah rezeki berblog...
Walaupun jumlahnya tak adalah banyak sangat tapi tetap bersyukur.

Terima kasih banyak2 untuk semua yang setia berkunjung ke blog single is better
yang tidak seberapa ni. Tanpa anda semua sapa la yang nak baca entry kat blog ni kann..
^__________^
 Love you all.



P/S: Dear Nuffnang, please continue to give me more BE can? hehehe

3 00 orang suka komen:

Husnalyas said...

thniah. nuffnang husna x gerak stakat 95 sen tu je la. skrg husna join says pulak. he

single is better said...

makasih husna..says best x?

Gadis Kampung said...

tahniah dapat juga cek dr nuffnang..salam perkenalan dari GK..JEMPUT KE BLOG GK