Apesal

♥ Followers ♥

Makan Malam sempena Nursing Day

Assalamualaikum semua..
Semalam kami ada dinner sempena sambutan Hari Jururawat. Tema dinner kali ni Hitam Merah Putih, tak kisah la nak pakai baju apa-apa pun asalkan ada kaler hitam merah putih. Tapi semalam ada ja orang yang tak ikut tema. Ni pertama kali aku join dinner kat sini sebagai pelatih jururawat dan pertama kali kolej ni mengadakan dinner untuk Nursing Day. Walaupun dinner semalam tak la best sangat pastu tak puas dengan makanan yang disediakan tapi kami semua tetap enjoy dan enjoy snap pic (itu yang utamanya). Teringin sangat nak bergambar dekat kapet merah semalam tapi tak dapat nak bergambar sebab balik awal.(kantoi tak bersihkan dewan lepas dinner semalam);p


Muka yang tak berapa nak siap, make up cincai-cincai je sebab dah lewat.

makan dengan tekunnya..
Jemput makan..

simple je..


yg pakai baju kurung tu farah
bajet posing ala-ala model ;p
di bawah sinaran lampu jalan sebelum balik
Harap dinner sem depan lebih best dan lebih meriah daripada sem ni. Setakat tu dulu untuk hari ni...thanx for reading yeahh :)

2 00 orang suka komen:

susulemakmanis said...

bestnyer..semua bakal2 nurse ni cntik yer.hehe

single is better said...

xde la cntik sgt, cantik sbb make up je nih..hehe..btw thanx ye cik sue :)