FREE

♥ Followers ♥

Perwatakan wanita melalui bantal

Ada kajian yang mengatakan perwatakan wanita boleh diketahui melalui bantal. Nak tahu perwatakan anda yang mana satu, teruskan membaca yaa..
MEMELUK BANTAL
Mereka yg suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yg tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yg boleh membaca peristiwa yg akan berlaku melalui mimpi. Mereka  juga sgt prihatin terhadap kesusilaan dan kesopanan hidup.Wanita kategori ini juga cenderung untuk memiliki badan yang kurus.
MENGGUNAKAN BANYAK BANTAL
Mereka biasanya kurang keyakinan diri. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping atau teman-teman yg dapat membantu mereka. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain. Mereka sukar berdikari dan suka bergantung kepada orang lain.
TIDUR DENGAN SATU BANTAL
Mereka  bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.
MELETAKKAN BANTAL DI BAWAH KAKI
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka  juga gemar menempuh jalan pintas utk mencapai cita2. Mereka tidak suka berusaha.
TIDUR TANPA BANTAL
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego. Terlalu over-confidence juga menyebabkan mereka selalu memandang rendah pada orang lain.

2 comments:

susulemakmanis said...

waaa..nice!sue jenis suka tidur dgn bnyak2 bantal!

single is better said...

sama la kita..hehe:)