Apesal

♥ Followers ♥

Double One!!

Sebenornye aku bukan la rajin sangat nak buat menda-menda ni tapi dah ditag oleh strawim, so aku rajin-rajin kan jari jemari aku yang lembut ni untuk buat jugak.

11 Things About Me
-nama saya Nur Raifana Shairah
-saya anak bongsu yang tak manja
-saya ni pemalu,ecehh.hehe
-saya suka makan
-saya masih single
-saya suka berkawan
-umur saya 18 tahun, muda lagi
-saya suka kucen
-saya suka shopping
-saya cepat gelabah
-saya suka makan bihun sup,yummy!(^_^)

Intebiu dari cik STRAWIM
@sapa ur role model?
mak saya lerr
@pernah wat birthday party tak? dapat hadiah ape?
party party ni tak penah,kenduri kesyukuran tu penah la,tak dapat pa pun,btw i tak kisah nyah!
@makanan yang paling best yang korang pernah masak..? selain maggie!
 banyak sangat la,salah satunya kek coklat lembab,
@kalo gaduh ngan kawan, cara yang mane satu korang pilih utk balas dendam?? bartumbuk, tarik2 rambut, repot kat
mak, tarik kerusi mase die nak duduk, letak lipas dalam beg die or what?
menangis dalam hati, tak sanggup buat bende bkn2 sbb kesian..
@suke makan kat hotel tak? kenapa suke/tak suke?
tak suka,sebab kat hotel mahal,saya bukan orang kaya
@kalo pi kantin sekolah/tampat kerja, korang akan beli mknn ape?
beli nasik lemak
@ciri lelaki yang korang benci..?
lelaki yang suka merokok
@kenapa suke kat artis?
diorang cantik/hensem
@kenapa kene couple?
tak payah kapel, kawen je terus
@kenapa saya sungguh gorges?
sebab mak awk yang gorges lahirkan awk
                                                     @kenapa jawab sume soklan saya?
                                                sebab awk yang tag saya,sy jawab je laa 

Fuhh!!(*spa tgok fuhh semalam) selesai menjawab, masa untuk aku soal hampa pulak..hahahaha*gelak jahat

11 Soklan dari saya,sila jawab sejujurnya,cewahh;)
-pendapat anda tentang blog saya?
-anda masih blajar or dh bekerja? 
-anda masih single or dh berpunya?
-anda berasal dari negeri mana?
-suka kucing ?suka/tak suka kenapa?
-apa nama manja anda?
-salah satu perfume yang anda guna? 
-anda suka lelaki metroseksual tak?sebab suke/taksuke?
- blogger yang paling anda admire?kenapa pilih dia?
-apakah jenama henset anda?
-apakah kelemahan anda?

11 blogger  cun+kiutmiut yang saya tag

My love style
strawberry smile
enny diyana 
eruzu
A story of a girl
minah ngokngek
duniaAnita
ayusleeping
myravea
whinxe
nurmujahidah

Rasa diri anda kiut miut/cun sila jawab soalan saya,trimas!!
step ni dicopy from strawim :
 
Step 1 : Cakap 11 pasal diri korang yang aku tak tahu .
Step 2 : Jawab 11 soalan dari aku .
Step 3 : Tag 11 orang . Kenakan orang yang seterusnya . hahaha :P


wasalam ^_^ 



4 00 orang suka komen:

ayuyuuu :) said...

perang tag! HAHA. adoy semput nak jawab :)

single is better said...

haha tu laa..perang dh start dh..

EruzuLiyana said...

terima kasih kerana mengetag..ada masa ceq buat eh.. :)

strawberry :) said...

thx coz sudi jwb soklan2 sy yg mencabar tu...
anda hot!
er kene tag balik ek..?
nnt sy jwb ek.. :D