Apesal

♥ Followers ♥

Contest Blogger Idol by Achie & Eyda

berkenan nak join? jangan tengok saja, klik la banner kat atas nuh.

Bulan ni memang tgh mood nak join contest,Cik Eyda ni memang terer la, cam tau2 ja Rai suka join contest.hehe, Thanks cik eyda sebab ajak join contest ni.
Bila tengok ja contest ni,dalam kepala terus cari nak ambik yg mana satu blogger idol Rai ni sebab ramai sgt blogger HOT!HOT! yang jadi idola Rai.
Setelah penat membuat keputusan lastly Rai pilih sorang ja blogger yg memang Rai admire sejak dari dulu (sebelum Rai terlibat dengan dunia blogging lagi Rai dh suka sgt kat dia)

Jeng.jeng.jeng..

tak lain tak bukan

blogger/model yg paling hangat di pasaran



dia ni memang gojes betul la pastu entry2 dia pun best. Selalu berangan nak jadi 
macam dia, femes!!


Tapi apakan daya blog pun tak menarik, follower pun ciput
nak jadi model pun tak layak sebab tinggi kurengg,adesss!
Takpa la, lagipun blog ni baru setahun jagung, mana nak tau berkat doa
tiap2 hari 5 tahun akan datang fofular pulak nama Raifana Shairah.
*nak jugak promote nama dia kat sini.ngeh3
Apa-apa pun my blogger idol is Hanis Zalikha!
*sudah terjawab soalan dekat banner di atas nuh,
 Hanis Zalikha is so fantastic!-calon most influential blog,jom undi dia:)

Hanis dan ibunya,Nani rostam juga seorang blogger, kelas you!


Untuk matlamat berblogging jangka masa terdekat ni Rai harap ramai yang akan terus support Rai dengan meng'follow' blog Rai dan meng'klik' page Rai sampai 300,
*300 tu pun banyak dah, tak macam blog org lain yg dh berjuta-juta,:ayat pasrah
Untuk yang akan datang hope dapat jadi 2nd Hanis Zalikha,acece.berangan.hikhik.tak salah kan:)
*matlamat nak jadi femes blogger kena ada:p

Nak tau jugak blogger idol diorang sapa..







6 00 orang suka komen:

Aida Omar said...

tnkz dear tag aida.. ok aida akan usahakan menyertainya, yeahh! ngee~ :P

single is better said...

wc aida,okay:)

Eyda Syahida said...

tenz for join dear. gudluck! :)

k.h.a.l.i.l.a said...

hanis zalikha sangat cantik kan ^_^

single is better said...

eyda:wc:)

khalila:ye..dia sgt cantik..*jeles betul.hikhik:p

Aida Omar said...

aida dah laksanakan contest ini raifana :)

http://diarisifroggie.blogspot.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html