Apesal

♥ Followers ♥

Baju Muslimah Murah

Bagi penggemar t-shirt muslimah, aku cadangkan korang semua untuk dapatkan baju tersebut dekat http://t-shirtdesign2u.blogspot.com/. Yang paling best korang semua boleh design sendiri baju muslimah tu ikut design yang korang nak dan pihak T-shirtdesign2u akan printkan untuk korang. Harga terendah yang korang boleh dapat adalah RM30 (include harga bajumuslimah + design korang sendiri). Murahhhh sangat kan!! Bagi penduduk sekitar Ipoh, penghantaran adalah PERCUMA. Sebagai contoh, korang boleh tengok baju muslimah yang aku dah beli ni. 

Kat atas ni adalah design doodle yang aku dan kawan aku pilih sendiri dan pilihan warna baju korang boleh tengok dalam blog http://t-shirtdesign2u.blogspot.com/. Ada macam-macam warna yang menarik. 
Untuk keterangan lanjut korang boleh hubungi En.Khalis (012-5140445). Fanpage mereka: https://www.facebook.com/TShirtDesign2u?fref=ts
Itu saja perkongsian untuk hari ini. Thanks for reading.

0 00 orang suka komen: