Apesal

♥ Followers ♥

Pelakon kanak-kanak CJ7 perempuan rupanya


Baru tahu rupa-rupanya pelakon kanak-kanak CJ7 adalah seorang perempuan. Setelah mendapat maklumat, pelakon kanak-kanak tu bernama Xu Jiao dan merupakan seorang perempuan.
Antara Babak Dalam Filem CJ7. Pelakon ni tak ubah seperti seorang lelaki.
Namun hakikatnya, dia adalah perempuan

Gambar Xu Jiao menang anugerah pelakon baru terbaik bagi Anugerah Filem Hong Kong



5 00 orang suka komen:

Ayien Ocaca said...

yien tahu die mmg perempuan...
penah tgk gmbar die yang terbaru tak??
lawa betul and dah besar dah...

BdaxEmosi said...

waa~ baru tahu la plak yg budak tuh ponpuan...haha! serius, x terfikir langsung dier ponpuan lam citer cj7 uh...haha~
information yg menarik...:)

mohd rafizal said...

wlaupun selawa mana budak tu, aku minta maaf xda feeling langsung tngk dia gara2 watak lelaki yg dia bhw dlm citer cj7 tu... hehe

single is better said...

watak budak laki yg dia lakonkan tu mmg menjadi laa smpaikan org xcam lgsung yg dia tu pompuan kann :)

AmyZana said...

Ah! mcm x cye je dia prmpuan. *X mampu mnrime hakikat*