Apesal

♥ Followers ♥

Mengenali peribadi lelaki melalui Facebook

Siapa sangka kita boleh tahu peribadi lelaki dengan hanya online facebook. Hebak sungguh facebook ni noh macam-macam ada. Nak tahu peribadi kaum lelaki berdasarkan facebook anda kena la teruskan membaca ya..
1. DP bersama artis
Kalau profile picture dia tgh posing ngan retis maknanya mamat nih suka tunjukkan sesuatu yg dia bleh banggakan. Dari aspek lain, mamat ni ada wawasan yang luas, ada banyak teman *teman wanita-

2. DP dengan perempuan cun melecun
Kalau kat profile picture ngan pompuan cun selalu tapi tu family dia(kakak ke adik ke), maknanya dia seorang yg utamakan family. Kalau pompuan cun tu bukan family dia, ternyata ini juga buaya.

3. Gila update status
Lelaki yg slalu update status ni seorang yg nak perhatian. Kalau status dia asyik mcm dok mengeluh je, maknanya mamat nih sorang yg emosional, tak boleh uruskan hidup sendiri. Kalau status asyik mengkritik org lain, maknanya dia ni terlalu inginkan kesempurnaan.

4. Dapat skor tinggi tiap2 kuiz
Kalau dia dapat skor kuiz tinggi slalu maknanya mamat tu seorang yg kompetitif dan sukakan cabaran. Dia mudah bangga ngan pencapaian dia. Memang lah dia ni aktif dan reaktif tapi dia ni tak peka pada perkara penting mcm birthday anda. 

5. Friends beribu-riban
Kalau dia ada friend smpai beribu ni maknanya dia berjiwa sosial ya tuan2 dan puan2. Mamat ni percaya dgn kemungkinan yg akn berlaku dan berpandangan optimis dalam perhubungan.

6. Slalu add pompuan ja
Asyik2 add pompuan ja, dh nampak dh tanda playboy!! ada yang kat add pompuan banyak2 sebab nak buat koleksi. macam tu pon ada kaa?ish ish ish..

7. Friend dia sikit
Friend sikit xbermakna dia tu xda kawan. Tapi dia ni setia walaupn sedikit tertutup. Dia tak banyak bagi org tahu perasaan sebenar dia, tapi kalau nak bagitau seara terbuka, dia akan jujur dengan perasaan dia. Mamat ni jugak sorang yg serius dalam relationship. Satu tanda lagi mungkin sebab dia tak suka duk merapu-rapu kat facebook.



2 00 orang suka komen:

Hanis Nizam said...

alaaa bestnya kalau ada lelaki mcm nombor 7 tu :p hihi

einaiskma said...

hehehe...ambil sbgi peringat