Apesal

♥ Followers ♥

KSKB Ulu Kinta




Kali ni nak share dengan korang tempat cik single sedang belajar sekarang, nama tempat ni Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Ulu Kinta, tempat ni memang super duper lawa gilos dan antara yang terbesar dan terbaru di Malaysia. Permandangan kat sini pun lawa, ada pokok-pokok hijau dan ada bukit bukau yang kita boleh nampak dari tingkat 4 asrama perempuan. Memang lawa. Cuma tempat ni agak jauh sikit la dari tempat-tempat nak bershopping. Kalau jalan kaki memang berpeluh-peluh nak sampai, better naik teksi atau van.
foyer


dewan sri perdana


bilik pelatih, dalam bilik ni ada skali dgn bilik air
bangunan pentadbiran
Cukup la setakat tu yer, kalau nak tengok banyak lagi kena la datang KSKB UK dekat Tanjung Rambutan ni.



1 00 orang suka komen:

mohamad irfan said...

assalamualaikum ! hee .. elaun sbulan dpt brpa ? >_<