Apesal

♥ Followers ♥

Keputusan peperiksaan untuk pelajar Uitm telah dikeluarkan


Hari ni result exam telah pun keluar, korang (student uitm) dah tengok dah result korang? Amacam gempak tak?dapat Datuk Dekan tak? Syabas kepada mereka yang telah dapat 4 flat or Dekan. Aku pukul 10 pagi tadi baru aku tengok setelah puas aku geledah student portal tak bole pastu tengok kat email baru la bole. Result aku tak la gempak macam orang yang dapat 4 flat or Dekan (3.5 above), aku cuma dapat 3.24 je. Target memang nak dekan tapi nak buat macam mana, setakat tu ja Allah beri kat aku, aku terima dengan redha. Tu la padahnya orang yang main-main, suka berangan dalam kelas. Dapat 3 pointer ke atas tu pun kira ok la kan,Alhamdulillah. Diploma Sains bukannya senang. Jawab exam 5 minit dah habis, ouhh! tidak..
Jangan bermimpi la kalau nak buat macam tu kecuali anda genius tahap Jimmy Neutron. Sapa yang kata Diploma Sains tu senang, okeh kau memang budak pandai.
Tapi apa pun result yang kita dapat kita kena bersyukur dan jangan lupa untuk ucapkan terima kasih kepada lecturer-lecturer kita.
#Terima kasih Pn.Hamidah,En.Nadzam,Cik Rizana,Ustaz Termizi,Cik Hizamiyani,Cik Wahida.#

5 00 orang suka komen: