Apesal

♥ Followers ♥

Alasan kenapa lelaki suka berambut panjang

Nak tau tak sebab apa lelaki suka bela rambut panjang,


* Untuk membuktikan yang identiti berambut panjang bukan dimiliki oleh orang perempuan saja.
* Konfiden paras rupa akan kelihatan melampau-lampau lebih hensem. Ada yang kata style dan ada gaya rock.
* Balik kampung ngan rambut panjang dapat mengalih isu mak yang sesebok suruh kawin cepat
*Konon nak sesuaikan ngan kerjaya, biasanya dalam kalangan orang seni.
* Boleh buat pesen macam-macam, nak ikat tocang, bercekak, takdak yang pandang pelik.
* Terpaksa memuaskan hati pasangan yang suka imej lelaki berambut panjang (yang terurus)*ada kah?


*bagi aku la kan aku lebih suka lelaki yang rambut pendek baru la nampak kemas sikit:)

5 00 orang suka komen:

Pisyek said...

dulu aku penah gak try, tapi macam tak selesa je bila nak tido. hehehe. :D

: kata Dunia Pisyek

Ali and TheBlogg said...

hehe...gua takde alasan pOm,skang gua dah ade alasan bile bace entri neh...:)

Cik diLLa a.k.a pemilik BLog said...

dilla suka laki rambut kerinting,pnjang..mcm sam bunkface..cool!

single is better said...

Ali and TheBlogg:urmm bagus2,teruskan membca entri lain sma k:)

Cik diLLa:wow,minat yee..:)

Ridhwan Othman said...

utk aku memang xbleh sbb rambut kerinting, jadi mcm david arumugam lak..hehe

pendapatniaga.blogspot.com