Apesal

♥ Followers ♥

BR1M 2014



Bagi pemohon yang telah memohon untuk mendapatkan Bantuan Rakyat 2014 (BR1M 3.0), bolehlah menyemak keputusan pada hari ini, bagi mereka yang bernasib baik semalam pun dapat dah duit BR1M dah.

Bagi anda yang masih belum semak boleh semak kemasukan duit BR1M di akaun bank anda, dan bagi yang malas nak keluar rumah boleh semak guna cimbclick kalau anda menggunakan akaun cimb semasa mendaftar dahulu.

Alhamdulillah syukur, walaupun umur saya belum mencecah 21 tahun (genap 21 pada 30 Jun) tetapi dapat jugak merasa duit BR1M sebanyak RM 300. Walaupun jumlah tak seberapa bagi sesetangah orang, bagi saya RM300 tu serba sedikit cukup untuk meringankan beban. Banyak benda yang kita boleh buat dengan RM 300 tu kalau kita bijak dalam perbelanjaan harian. Lagipun sebelum kita dapat BR1M ni boleh ja kita hidup dengan duit gaji/elaun yang kita ada kannn. So, bila dapat bantuan ni kita sepatutnya bersyukur, bukannya meluahkan kata-kata tidak puas hati dekat laman sosial. Perlakuan sesetengah pihak yang bersikap sebegitu, saya tidak ragu-ragu untuk mengatakan pemikiran mereka seperti  anak kecil yang masih belum matang.

Jana Pendapatan Melalui Telefon Bimbit Anda

Entry kali ni saya nak berkongsi dengan anda semua cara nak buat duit dengan hanya menggunakan telefon bimbit sahaja. Bisnes ni sama sekali bukan MLM ye tuan-tuan dan puan-puan. Anda cuma perlu promote link website sahaja. Tak perlu nak bersusah payah jual barang dan jumpa orang, anda hanya duduk sambil goyang kaki sahaja tetapi duit boleh masuk. 
Jika anda salah seorang yang pernah meng'google' ayat "bagaimana menjana pendapatan dari rumah?" anda harus join bisnes ini dengan kadar yang segera. Dan bagi anda di luar sana yang gemar menggunakan laman sosial seperti FB,Wechat,Twitter,Instagram apa kata anda join bisnes ni sebab sekurang-kurangnya anda boleh jana pendapatan dengan hanya promote iklan dekat laman sosial anda sahaja daripada anda hanya post cakap kosong yang tak bawa sebarang keuntungan kan?
Jika anda nak tau pasal bisnes ni dengan lebih lanjut anda boleh wechat dekat id ni: ohfafaz